Μία αρκετά εύκολη μετατροπή του μαντεμένιου λέβητα της εταιρείας THERMOSTAHL χάρη στον Ιταλικό καυστήρα πελλετ Bmix Digital 35kw που έχει φλογοσωλήνα μόλις φ 10. 4 εκατοστά και έτσι δεν χρειάζεται καμία  επέμβαση στην πόρτα. Το σύστημα θα καλύψει τις θερμαντικές ανάγκες  κατοικίας 140τμ στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

«Η εύχρηστη οθόνη αφής με όλες τις ενδείξεις στην Ελληνική γλώσσα αλλα και σε συνδυασμό με την κεραμική αντίσταση που θέλει μόλις 90 δευτερόλεπτα για να κάνει την ανάφλεξή του πέλλετ.»

Τοποθετήθηκε και δεξαμενή πελλετ 180 κιλών και επιπλέον σύστημα καθαρισμού με πεπιεσμένο αέρα από τον αθόρυβο αεροσυμπιεστή. Κάθε φορά που θα ανάβει και θα σβήνει ο καυστήρας μέσο του θερμοστάτη χώρου της οικίας. ο πεπιεσμένος αέρας σε πίεση 7 Bar θα διέρχεται στο χώρο καύσης και θα διώχνει την στάχτη που εγκλωβίζεται. Αυτό σημαίνει πως πάντα ο καυστήρας θα λειτουργεί σωστά και με υψηλή απόδοση αφού δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί κλίνκερ.

Bmix Digital

Τέλος ο καυστήρας βιομάζας Bmix Digital είναι μία από τις ελάχιστες επενδύσεις που μπορεί να αποσβεστεί σε μία σεζόν λειτουργίας. Προτέρημα η προσιτή τιμή του αλλά και η εύκολη προσαρμογή του στο είδη υπάρχων λέβητα πετρελαίου η και ξύλου είτε αυτός είναι μαντεμένιος είτε είναι χαλύβδινος.
Αν ενδιαφέρεστε και εσείς για μετατροπή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, και ένας τεχνικός μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.